sobota 27. října 2007

Zabte Aristotela!

Včera začala v Brně Mezipatra. Zase!?! Dnes začalo v Brně pršet. Má to souvislost s globálním nebo místním oteplováním? Ale dosti tohoto prvoplánového sarkasmu.
Setkání s Jítuškou dopadlo nad očekávání [oblíbil jsem si hodnocení zkoušek z Harryho Pottera:)]. Jítuška došla, asi snad poprvé, do Bakala Café dřív než já, čímž mi učinila neskutečnou radost. Opět byla úžasná, okouzlující, ale ... téhle dámě prostě nevysvětlíte, že je krásná. Neuvěří vám. Probrali jsme naše životní bolístky, mindráky [óó ano, i my, obyčejní lidé, máme mindráky] a zasmáli se u vtipných momentů ze všedních dní. Už asi 14 dní mne lanaří na horostěnu. Upřímně!?! Co já bych tam hledal? Maximálně nějaká madla, za které bych se mohl chytit a šplhat nahoru, ale co dál? Pohled dolů ve mne způsobuje závratě, představa pádu i ze 2 metrů je pro mne noční můrou. V podstatě jsem takový hypochondr. A nebo se prostě jenom moc bojím. A kdo se bojí, nesmí do lesa a toho se držím ... ani na houby už nechodím. A to mluvím o těch obyčejných, jako jsou babky, praváci, kozáci, poddubáci a jiné druhy, které si už ani nevybavuji z obrázků. Na lysohlávky by mě nedostal nikdo. Jednak nevím, jak vypadají a navíc, když to nejím, tak co z toho?:)

Hledá se!!! Aristoteles !!! Odměna nevyčíslitelná :)

Včerejší přednáška byla pro mne dalším zklamáním a utrpením. Jednak jsem já hříšník ještě neodevzdal náš první úkol - seminární práci, ve které máme rozebrat Aristotelovu Poetiku - vím jistě, že kdyby tenhle pán žil, tak by už nežil. Dále nebylo mladému přednášejícímu rozumět, takže z mých plánů o konstruktivních poznámkách, které by měly hlavu - patu, nezbylo nic než trapný wordový dokument s 5 řádky. A účast mých kolegů z kombinovaného studia byla tak mizerná, že náhodně udělaná prezenčka byla zoufalým výkřikem jmenného seznamu bez odezvy. Bylo nás dohromady asi 10. A tak jsem při první příležitosti taktéž prchl.
Jak asi nevíte, protože tohle ví jenom děti základní a střední školou povinné a pak taky rodičové, prožíváme nyní podzimní prázdniny. A tak dojel i můj Jiřík, protože má volno. Od středy do neděle tedy využívá pohostinství mého vymrzlého bytu, který se občas vyhřeje zapůjčeným přímotopem [poděkování patří Jiříkově mamince, Jarce :)]. Nakoupil jsem tedy další modrou deku, která se ukázala jako dokonalý izolant tepla, tudíž se s ní a zachumlaný v ní moc hezky spí. Na mne si zima nepřijde.
A mám obarvenou hlavu ... ano! Mám tam cosi, co mělo původně být popelavě plavý blond, ale co z toho v konečném výsledku zase vypadlo, to jest na posouzení ostatních. Já se k tomu vyjadřovat nechci. ALE ROZHODNĚ TO NENÍ ZRZAVÁ!!! Aby bylo od začátku jasno :)

10 komentářů:

@fialajakub řekl(a)...

smudliku, moc rad jsem te dnes s Jirinkou potkal, vypada jako vazne bezva klucina:) mrzi mne, ze jsem s Vami nemohl stravit vice casu:( snad zase priste... tohle uz zacina byt vazne zoufale,, ale chtel ti jeste rici, ze se mi moc libi tva nova nazrzla barva:-D pusu poklade, papa Max

Anonymní řekl(a)...

Tak sice nevím, jak vypadá Tvoje hlava po to barevné úpravě (ale když Tě to baví, tak nakonec proč ne, ale Tvůj poslední text mně při ranním posouváním hodinových ručiček při ukládání letního času k zimnímu spánku velice pobavil. A to nejen obsahem, ale i stylem. Psaní Ti jde a pokud najdeš odvahu a pustíš se do toho, tak z Tebe může být i spisovatel (vážně!)
No a hlavně že máš ty modré deky, které hřejí a že už asi nepotřebuješ ty prášky za 630 korun (23 EUR. Tomu jsem obzvlášť rád, protože šťastný depony toť můj cíl. Hezký den!!!!!!!!!!!!!!!

Anonymní řekl(a)...

Ještě se omlouvám za:
1. Různé překlepy v předcházejícím textu
2. Anonymitu (ale Ty stejně víš kdo jsem,že) ostatně moje identita tady není ani nutná.

eM řekl(a)...

Lu, pověz nám, ty se stylizuješ do jaké role, že víš o podzimních prázdninách??? Snad do role rodiče???

Hehehe :o) :o)

Ne, vážně, super jak bereš s nadhledem, že máš doma školáka :P :D :o*

Anonymní řekl(a)...

Depony si poridil kolouska?o) :-o

depony řekl(a)...

ehm ... rdaneele, kolouška [budeme-li brát v úvahu Tvou terminologii:)] jsem si našel, respektive si on našel mě :) pořizujeme si domácí zviřátka, případně vybavení domácnosti :))

Já a má role v tomhle vztahu? Ani nevím .. něco mezi bratrem, otcem, matkou, milence, přítelem, nejlepším kamarádem a teroristou :))

Maxi, až Tě potkám, tak si rýpnu tak, že si budeš přát mě neznát ... uličníku :) nejsou zrzavé :)

Milý anonyme, vím, kdo jsi :) děkuji za pochvalu mého psacího stylu :) to vždycky potěší :) a ty prášky si stejně musím pořídit ... není mnoho jiných voleb :) a i Tobě hezký den :)

eM řekl(a)...

Já už jsem jako kafemlýnek, vím to, ale fakt bych chtěla být chlapem pro tebe přitažlivým, nebo ty musíš být na holčičky.

Sakra. Nějak jsem se do toho zamotala.

*zardím se a jdu raději spát*

:o) :o) :o)

Anonymní řekl(a)...

Milý Ludíku, podle té fotky výše to zrzavá je :D

depony řekl(a)...

Milá Baru ... ta fotka zkresluje a nezlob mě! Bo Ti jednou naplácám za všechna ta příkoří, kterých se mi z Tvé strany dostalo :) a basta:))

Anonymní řekl(a)...

Milý Ludíku,
pokud ta fotka zkresluje, chci vidět nějakou nezkreslenou nebo důkaz v živém provedení :D
Do té doby, dokud mi to neprokážeš, se z tebe prostě stal zrzek a basta :))

Naplácat? Mně? To jsi až takový surovec? To by ti strach nedal :D A taky si mě s někým pleteš, protože já bych prostě nedokázala způsobit někomu nějaké příkoří... :))