čtvrtek 27. března 2008

Warning! Hledám vhodný diář

Je to neobvyklé a zvláštní, hledat v těchto dnech, v tomto měsíci, v tomto ročním období diář. Uznávám. Ale situace se má tak ... Můj současný diář je úžasný, skvělý a má mnoho důležitých funkcí - je pravda, že kalkulačka nebo kapesní průvodce to není, ale má rozhodně svá plus. Jenomže je jednak moc velký, i když má velikost A5 nebo nějakou takovou podobnou ... hlavní problém je, že každá stránka je věnována jednomu dni. A díky mému pracovnímu vytížení stejně nemá smysl mít jednotlivé dny rozepsané v časem od 7:00 do 20:00, když vím, že v podstatě z toho strávím víc jak polovinu času v práci a vypisovat si, kdy mám který den v kolik oběd a plánovanou administrativu, kdy si mám uvařit čaj či kafe nebo zajít na záchod, to mi připadá zbytečné.

Tudíž hledám diář menšího formátu, kde by 1 týden byl na dvoulistu a jednotlivé dny by měly [kromě víkendu] prostor asi 5 či 7 řádků. Problém je, že tento druh diářů už je prostě vyprodaný ... a nebo hledám ve špatných obchodech. Pomůže mi, prosím, někdo? "Bohatě" se odměním ... svou přízní, zahrnu Tě mým šarmem a humorem a budeš moct se mnou zajít na kofolu, na kterou mne pozveš ... :) já myslím, že je to dobrý plán, ne?:) A pokud snad s odměnou nesouhlasíš, nevadí ... vymyslíme nějakou jinou. Co třeba lístek do divadla?:)

Díky za pozornost ... :)

PS: Nevěřili byste, jak je náročné najít na internetu vhodný obrázek.
PS2: Hlavně se, prosím, vyhněte diářům z Brava nebo věnované některé úspěšné popové kapele - například Tokio Hotelu.

edit:
PS3: Dohledáno ... takže nějak takhle ... [té reklamy si nevšímejte ... :)]


7 komentářů:

Venda řekl(a)...

No vidíš, zrovna nějaký takový jsem ti chtěl doporučit. Protože jeden kousek vlastnm a jsem s ním naprosto spokojen.

Alespoň že už jsi našel.

Bára řekl(a)...

V Levnych knihach jsi uz byl?

Anonymní řekl(a)...

Pokud jsi ochotny pockat tyden a mit diar v italstine (jedinou nevyhodou je, ze v něm nejsou zaznačeny české jmeniny a státní svátky), můžu ti jeden hezký žlutý poslat z Turecka. Je to reklamní kousek z Banca di Piacenza, taky ho pouzivam a neni problem. Moje cislo ci icq mas.. hoj..!

nikdy řekl(a)...

Nedám dopustit na diář Moleskine. Drahý jak pes, ale stojí to za to. Jediný diář, který má na jedné stránce chlívečky pro celý týden a protilehlou stránku prázdnou pro zápisky. Geniální!
A jinak, ségra se taky snaží sehnat diář... stejně neúspěšně.

depony řekl(a)...

Vašíku, já právě ten diář nemůžu sehnat:) to PS3 se týkalo nalezení pouze obrázku, jak by nějak měl ten diář asi vypadat ... pro ukázku:)
Takže pokud něco takového máš, jsem zde a jsem jedno velké ucho, oko a ruka:))

Silvííí ... já si počkám :) protože kdo si počká, ten se dočká:) rozhodně to zní zajímavě a exoticky:) italský diář poslaný z Turecka:)

Espoo ... byl ... ale je fakt, že po diáři jsem se nedíval, i když, kdyby nějaký takový měli, nejspíš bych si ho všiml:)

Ivanko, svět je plný hrozných a zbytečných komplikací .. sehnání dobrého diáře je něco takového:)

Anonymní řekl(a)...

Ahoj depi, mám tady co hledáš, ale jak to k tobě dostat do brna, to teda nevim... kdyby tě něco napadlo, dej vědět. :-)
zatim pap
Interouš

depony řekl(a)...

DÍKY BOHU :) MÁM DIÁŘ ... VŠEM ZÚČASTNĚNÝM DĚKUJI ... VÁŽÍM SI TOHO ... nakonec jsem se zkusil poptat v mé nové práci a jedna kolegyně ten diář má a nepoužívá ho ... tudíž mi ho přenechala ... :)
je krásný, je malý ... a je už můj :)
HALELUJA!