sobota 19. ledna 2008

Today, I have a birthday

K mému velkému zklamání se musím přiznat, že jsem neuspěl ve snaze utéct svému osudu. A tak tedy dnešním dnem jsem ... opět o rok starší. Mám víc šedin, vrásek, méně vlasů a pevného zdraví. A rozhodně to není záviděníhodná chvíle. I když, ruku na srdce, své osmnácté, dvacáté a pětadvacáté narozeniny jsem vlastně probrečel. Už nemám ani sílu brečet. Obdržel jsem hromadu sms a zpráv na icq, kde mi moji přátelé a známí přáli ... hodně zdraví a štěstí a taky nějaké to finanční zvýhodnění. Tak třeba letos to už klapne.


A nebo ne ...

8 komentářů:

Anonymní řekl(a)...

*pusa*

Řeknu Ti tajemství. Já probrečela svoje poslední... Proč? Protože na ně zapomněl člověk, na kterém mi záleží. Vzpomněl si? Zřejmě dodnes ne.

Ale nikomu to neříkej! :o) :o) :o)

depony řekl(a)...

proboha ... já zapomněl :( promiň ...

eM řekl(a)...

Seš moc vztahovačný, chlape :-D

Nebylo to myšleno na Tebe, opravdu ne :o) I když Ty mi také nejsi lhostejný :o)

Anonymní řekl(a)...

Ale, ale, stále jsi hezký, bystrý a žádoucí chlapec (a to jsem ještě neviděl Tvůj třapec). Tak nevzdychej a počkej si na padesátiny, šedesátiny, sedmdesátiny, osmdesátiny (no a pak nevím, zda budeš mít dost peněz na regulační poplatky u doktora a raději neumřeš). Krásnej den a hodně štěstí včetně fungující erekce!

Anonymní řekl(a)...

Taky 19. ledna? To už jseš šestej (!), o kom vím... :o

(Tak ještě zpětně HB. ;)

depony řekl(a)...

Ty jo ... 19. ledna se ještě někdo jinej narodil? Já znám 3 lidi, co jsou stejně jako já:) a pak ještě jednoho nežijícího ... Edgar Alan Poe :)

A díky:)

*janina* řekl(a)...

kua, ja jsem vedela ze ma nekdo narozky :) vsechno nejlepsi, a nefnukej. je to uplne zbytecny. si rozhodni, esi si chces sam sobe kazit den/tyden/mesic/rok/zivot.. ts. :-)

Anonymní řekl(a)...

anglicky se říká "it's my birthday today", ale to je asi jedno:D