středa 25. července 2007

Můj nový kanón Canon

Konečně!
Konečně je to tady!
Mám svůj první digitální fotoaparát a jsem nadmíru šťastný. Jen nevím, co budu fotit, protože plýtvat bleskem a energií baterií do mých fotek mi připadne zbytečné a nikdo jiný se jen tak vyfotit nedá, hm?
Můj nový drobeček s technickými vymoženostmi, které v rodině nikdo nemá, se jmenuje Canon PowerShot A460 a vypadá takhle:

Můj červený mazlík :)

Já myslím, že je hezký. Je prostě můj. Uvidíme, jak dlouho, protože možnost, že ho ztratím nebo že mi ho někdo [známý nebo cizí] ukradne je taky nevyloučitelná. Každopádně se teď mohu pyšnit nějakým majetkem, když nebudu počítat své tři mobilní telefony a jeden notebook :) [ehm, ale proč je nebudu počítat, to fakt nevím:)] Ale pro zaškolení se práce s fotoaparátem, který putoval do mých rukou až kdesi z Německa přes dři různé díry, potom do Říčan u Prahy, následně do nějaké díry kousek u Rajhradu u Brna a až potom za mnou, který nemá ani český manuál a já musím všechno prozkoumávat a objevovat sám ... tak kvůli tomu všemu jsem musel udělat pokusnou fotku na sobě. A protože jsem ještě neměl možnost ukázat lidem mimo Brno, jak to vypadá, když si depka koupí barvu a Ivanka ji nanese, tady máte aktuální foto ze včerejšího večera. Shlédnutí této fotografie je jen na vlastní riziko ...
.
foto níž! :)
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
pokračuj stále dolů :)
.
.
.
.
.
.
.
.
.
a konečně! :)
.
.
.
.


Já v koupelně [hezká, že? Jen nepravidelného tvaru:))]

5 komentářů:

Anonymní řekl(a)...

Fůůůj, to jsem se lekl. :D Ne, teď vážně. Hezký foťák a jenom foť, foť a foť.... Třeba na tebe čeká první foto v Czech Press Foto :) Takže, let's go!

depony řekl(a)...

Ses mě jako lekl, jo?:) Ty hade :) ale aspoň to bylo zase něco upřímného a nebylo to jedovaté:) dík:)
A první cena Czech Press Foto mě moc neláká, ale dík :)

Anonymní řekl(a)...

gratuluju :-)

Anonymní řekl(a)...

Cháááácháááá... ale ta hnědá ti sluší víc, faakt ;)
Mimochodem, ty máš růžový foťák? Takovou barvu bych si asi nepořídila, nehodila by se k mé drsné image.. :)

Anonymní řekl(a)...

Ach, ty lidská pošetilosti! Ale ve skutečnosti vypadáš vždy lépe než na fotografiích a to bez ohledu na barvu vlasů. Nevím čím to je a je to zvláštní, že Tvé snímky postrádají onen pro Tebe příslovečný sexappeal, který vyzařuješ při osobním setkání. Na snímcích navíc vypadáš vždy poněkud vyděšeně. Omlouvám se, že to vůbec píšu.