sobota 19. května 2007

Co se do diáře nehodí

Je to již týden a pár hodin, co jsem si zcela natěšeně koupil a tudíž i přivlastnil mobil, sice z bazaru, ale jako nový. Ona Nokia 2610 mne postupem času začala získávat svou jednoduchostí, nepřeplácaností a některými vlastnostmi, které mi byly po chuti. Je sobota večer, hodně pozdě a je to již týden, co jsem tenhle mobil poprvé nechal nabít v nabíječce. Od té doby ani rána! A baterie stále drží kapacitu [teď už jen 3 čárky ze 7]. Doposud žádný z mých nových mobilů, které jsem zakoupil u operátora nebo u prodejce jako regulérně nový, nevydržel víc než tři dny. Zázraky se dějí. Ale abyste si nemysleli, je to můj služební mobil, takže celkem často vyvolávám nebo volají oni mně, píšu ... a taky si třeba hraju nějaké hry [obě jsou divné, jedna naprosto nepochopitelná, ta druhá mne už přestala bavit:)]. Prostě tenhle mobil je moje zlatíčko!
A kromě téhle aktuality ... můj bratr se rozhodl, že se svou postavou začne něco dělat. Tedy, říkal to už rok, takže jsme jeho další záchvěv snahy brali velmi vlažně a spíš s mávnutím ruky. O to víc mne šokovalo, že se do toho skutečně opřel a začal chodit do posilovny. Jenže výsledky na něm jsou poznat už teď, což je hrozně nefér, protože já tam chodil skoro tři měsíce a vidět nebylo nic. A já se přitom cítil jak debil. Navíc, aby bylo na čem "stavět" tu svalovou záležitost, nakoupil si bratr domů různé proteiny, bílkoviny a plánuje nákup činek a dalších posilovacích vylomenin. Náš pokoj tedy začínají zaplňovat kilová balení s obrázky muskulaturních monster a já se jen děsím toho, že bratr chce vypadat jako chodící hora svalů [viz ilustrační foto] [obávám se, že rčení "ty máš svaly, já mám čáry" mi přílišnou obranou nebudou].

2 komentáře:

@fialajakub řekl(a)...

k tematu tveho noveho mobilniho zlaticka se s chuti po tydnu opet vracim:) je to jen dobre, ze ti tak dobre slouzi!! jen dobre... ja si do sve kocicky 6100 nedavno koupil novou velkokapacitni baterii (prekvapive nebyla vubec draha) a jsem ted take nadmiru spokojen:)

a co se tyka tveho brasky, tohle bude mozna syndrom bratru gayu - moc dobre si pamatuji, jak v urcitou dobu takhle blbnul i muj milovany bratr a svete div se, i na nem to bylo videt!! a fer? hahahahah:) co je fair, ani uz ten play....

depony řekl(a)...

Maxíku: K tomu mobilu ... :) mobil by měl být dobrý sluha, zlý pán:) je fakt, že já mám sluhy hned tři. :)
A jak se říká: Mnoho psů - zajícova smrt, čekám, kdy mě z toho klepne :)

A bratr a jeho posilování ... já vím, že ani hra už není, co bývala:) já chci něco férového :)
Brácha nijak extra mou orientaci neřeší ... on chce svým vzhledem udělat dojem na dívky [jestli na to slečny letí, je věc druhá] a nejspíš se chce cítit dobře:)