pondělí 23. dubna 2007

Už zase na mě něco leze

a chlap to rozhodně nebude. Jak správně poznamenala Ivanka, z Prahy jsem si kromě dojmů, zážitků a několika trapasů odvezl jedno pořádnější nachlazení. Bolí mě nejen nos od věčného smrkání, hlava od bůhví čeho, ale i krk a v podstatě ... proč to neříct naplno? Celý člověk! Ale namísto ležení a léčení se z těchto zdravotních indispozicí, musím strašit v práci. Pro jistotu jsem si zakoupil balení papírových kapesníčků [mé oblíbené - Zewa Kids - Doggie rhymes], jedno plato Paralenu a ... to sice nesouvisí, ale taky je to nákup ... nové handsfree, páč to staré už dělalo všechno možné [podezřívám jej i ze slabého probíjení], jen hrát hudbu nechtělo. Stálo mě 400,- Kč, ale prozatím jsem s ním nadmíru spokojený. Konečně něco k světu.

A když už jsme u těch medikamentů, nemocí a doktorů, musím se přiznat, co mne čeká. Kromě plánované operace štítné žlázy [půjde pryč, potvora jedna "červavá"], která se mimo jiné plánuje už skoro dva roky, mi příští měsíc vyprší očkování na tetanus. A toho se možná bojím víc než nějakého řezání. Bude to jehla, bude to do zadku [nebo ne?] a já už teď, když jsem byl na endokrinologii, jsem při odběru málem kolaboval. Nemám to s doktory jednoduché. Navíc bych měl navštívit alergologii, protože když jsem asi před rokem a půl dobrovolně šel na ORL a nechal si udělat kdejaké testy, abych zjistil, proč se mi každou noc ucpává nos a do rána mám krk jak napumpovanou matraci, ukázalo se, že ORL v mém krku, ani v mém nose nic podezřelého nenašla. Jedinou možností je tedy alergie na ... [už teď se v noci s hrůzou probouzím, když si jen představím, jak do mě budou píchat hromadu jehel s různými sračkami, aby zjistili, co mi vadí] ... to, nechť posoudí odborník.

Jdu odpočívat, abych zítra v práci mohl aspoň trochu mluvit a nemusel jen huhlat. Což dnes mělo za následek několik telefonátů, kde jsem horko těžko vysvětloval, co jsem vlastně řekl. A rada pro vás ostatní: vážně vás neposílám do prdele, to mi jen špatně rozumíte :))

11 komentářů:

Bára řekl(a)...

1) Ja jsem dostala tetanovku do ramene.
2) Treba ses alergickej na spanek :)

Anonymní řekl(a)...

bože můj ... do ramene? to je možná ještě horší než do zadku ... sakra ... ať to bude kamkoliv, bude to bolet ... a já tuhle bolest nemám rád :(

Anonymní řekl(a)...

Deponku, chapu, ja ji mam uz chvili proslou...sakra, vidis:-) Dneska uz to s tim mluvenim bylo lepsi, nevim, mozna je to tim handsfreeckem:-P

Anonymní řekl(a)...

Do ramene je to nejmenší bolest, takže nejschůdnější varianta.:)

Anonymní řekl(a)...

zastávám teorii, že jehla bolí všude ... :) a u mě je to extra silný, když mám [uznávám, že zcela iracionální] strach z toho, že se ta jehla pod mou kůží zlomí ... brr ... :(

Anonymní řekl(a)...

Ludíí, tetanovka do zadku? To ti navykládal kdo? :)))
.. tak on si jede do Prahy a neozve se, kdybych měla ještě nějakou hrdost, urazím se :))
Na alergologii se jehly tuším taky nepoužívají, pokud to v posledních pár letech radikálně nezměnili. Neboj, kvůli tobě speciálně nějakou starou zrezivělou odněkud vytáhnou :))

depony řekl(a)...

Barči,
byl jsem v Praze ... ale nebyl čas ... skoro na nic. Sobotní večer s Kačenkou ... v neděli buď dospávám a nebo jedu hnedle do Brna ... tentokrát jsem se zdržel a dopadlo to tak, že su marodnej :) Tož má to nějakou cenu?:)
A neozval jsem se, protože jsem nevěděl, zda-li bys na mě měla čas:)

PS: Testy na alergologii se dělají teď jak, když ne pícháním jehel pod kůži? :)

Anonymní řekl(a)...

nakapou ti na ruce ruzny druhy alergenu a podle velikosti reakce zjisti, na co ses alergickej. nepichalo se snad nikdy, max se bere krev.. hysterko :-)

Anonymní řekl(a)...

Tak já byl na alergologii asi před 12 roky ... nebo tak nějak ... a ta paní doktorka [nebo sestřička] mi na ruku napíchala asi 10 jehlami různý sračky ... a vím, že to hrozně bolelo. Tak proto se bojím. :))
A Vy si ze mě děláte legraci ... a nejsem hysterka, ale máčenka :)

Anonymní řekl(a)...

Drahý depíku,
vzhledem k tomu, že na mě všichni lidové zvysoka kašlou, tak mám čas na každého a pokaždé (pokud zrovna nejsem vzácně ve škole nebo neučím jednu ze svých dvou hodin.. ani jedno o víkendu nehrozí). Tak se aspoň nevymlouvej :)).. aaale, kašli na to :D
Hmm, mně nic jehlama nepíchali, mně něco kapali na ruku tak nějak divně... ale to bylo tak cca před 10 léty, teď už na to bude jiná a lepší a pokročilejší technika.. nejspíš použijí 20 jehel :))

Anonymní řekl(a)...

Milá Nellas,

pevně věřím tomu, že Tvé "postěžování si osudu" je přehnané. Jsi vtipná, urýpaná a příjemná společnice při diskuzích věcných i ledabylých. A já prostě nevěděl, že se mohu ozvat. Na mě každý taky nemá náladu ... :) příště se polepším. Slibuji.

A k té alergologii .. okej ... už mlčím :)