pondělí 12. ledna 2009

Just relax!

... uznávám, že tento relax, odpočinek či lidově řečeno "vypnutí" bych potřeboval tak na čtrnáct dní, trávené mimo republiku někde v teplých krajinách u moře, pod sluníčkem s hromadou skvělého jídla a pití. Někde, kde bych nikomu nerozuměl, měl bych klid ... prostě bych rád dovolenou.
A proto jsem se rozhodl, že letos pojedu k moři. A klidně sám ... po 12 letech bych opustil hranice naší vlasti a podíval se někam, kde česky neumí říct ani dobrý den, kde třeba ani neví, kde je Česká republika a kde by se o mě hezky starali.
Nějaké tipy? :)

3 komentáře:

Anonymní řekl(a)...

Žiješ - tak co chceš! Jó love, s nimi je vždycky potíž, dokonce i když je jich moc (ty se Ti asi budou zdát lehčí. Hlavně že Ti to myslí, chodí, dejchá (ne jako Havlovi)a že máš na něco chuť, třeba cestovat někam na jih. No a také umíš dobře vysvětlit proč je ta elektřina pořád dražší. Hned se mi to potom snadněji platí!

Anonymní řekl(a)...

Teeeda, tolik let Tě taháme s námi do Egypta a Ty nic..no a první rok po dlouhé době co nejedeme a Ty se rozhodneš jet na dovču:(To od Tebe není pěkné:(ale jinak moc držím palce ať Ti to vyjde a klíďo Ti pomůžu vybírat kam odjet:)

@fialajakub řekl(a)...

No tak pockat! Pockat! To byl muj plan/napad!! Prestan mi krast napady!! Grrr-- no. Jo a kdybys mel nejaky dobry plan, co tak vyrazit nekam spolu? :-)