neděle 17. srpna 2008

Řekněte Kytička. Máte na to?

Dobrá. Jirka Schmitzer "zpívával" ten text jinak - Řekněte "prdel"! Máte na to? :) Údajně je pro opilého velký problém říct srozumitelně slovo "kytička". A já to spojil dohromady. Přesto to nemá s obsahem článku skoro nic společného. Tedy až na tu kytičku.
Ficus Benjamina Natasja. To je její jméno. Budu jí ale familiérně říkat Benji. Dostal jsem jí darem jako doplněk do domácnosti. Bazalka totiž nevydržela. Dle vyjádření jednoho "bazalkového odborníka" jsem nebyl na vinně já, ale zemina, ve které jsem ji již zakoupil. Uklidnilo mě to. Měl jsem kvůli ní výčitky. Dárcem Benji je moje nejlepší kamarádka z Klatov:) své kamarádky dělím na okresy, protože jinak bych v nich měl hokej a navíc, skutečně je mou nejlepší kamarádkou právě z tohoto bývalého okresu.
Na květináči je napsané, jak bych se měl o Benji starat. Budu si muset ale dohledat bližší informace, protože návod je poněkud krátký a v mnoha ohledech neodpovídá na mé otázky "Proč?". A je to krasavice. Uznejte sami :)

4 komentáře:

@fialajakub řekl(a)...

AAAAH! To je super! Tvoje prvni opravdicka kytka!! Muj Gordon mi uplne zmenil zivot :-). Nedal bych na neho dopustit :-). To je super :-). Mam z tebe i Benjiho takovou radost :-).

Anonymní řekl(a)...

Všechno nejlepší k dnešním jmeninám a přeji častější nedělně-pondělní návštěvy :o) :o) :o)

Mo.

Unknown řekl(a)...

Ahoj Depony!
Mám nově v kanceláři právě kytku, o níž je tento tvůj příspěvek. Máš ji taky z IKEA?:) Ale to je vedlejší. Nerada bych, aby nám v kanclu chcípla, takže...už jsi našel, jak se o ni starat? Abych to objasnila, hledala jsem tyto info na googlu a vylezl mi tvůj blog :D

depony řekl(a)...

Hoj:) no musíš to hodně zalévat a jednou za měsíc hnojit hnojením pro zelené rostliny ... páč tahle nevykvete:)
a jinak se moje Benji stále drží:) holka jedna odvážná:)