čtvrtek 26. června 2008

Čtvrtek 26. června 2008

Den věnovaný z mé dovolené lékařským prohlídkám. Neřekl bych, že mne nějak zvlášť těšilo lítat z jedné ordinace do druhé, ale myslím, že jsem to zvládl celkem dobře. Ačkoliv na vstupní prohlídce jsem měl možnost zažít, jak skutečně vypadá ta poctivě odvedená vstupní prohlídka. Bohužel se tam narazilo na jedno ožehavé téma a tak musím ještě na další prohlídku - přeci jenom se jedná o stresovou práci (kterou dělám už 4 měsíce) a co kdybych náhodou vybouchl a začal na volající zákazníky křičet. Je dobré předejít problémům.

Ráno mne tedy paní doktorka na endokrinologii prohlédla, pohrozila možným rizikem vzniklým z neustálého odkládání operačního zákroku. Sestřička mi odebrala krev na kterou se nemůžu ani podívat, ale přesto jsem po očku šmíroval, protože to jinak prostě nejde. Musel jsem se zvážit, což bylo další trauma, které si z toho dopoledne odnáším, už vážím 82 kg. Situace se stává vážnější a je tedy nezbytně nutné ji nějak řešit.

Večer jsem si domluvil sraz s kamarádkou. Ona chtěla jít nějak zapít žal z ukončeného vztahu a já jsem si chtěl popovídat. Nakonec z toho byl velmi příjemný večer, který jsme trávili ve Spolku a následně procházkou po Petrově, kde jsme narazili na tančící mladé páry. Údajně tam každý čtvrtek, když je hezky, zní hudba v latinsko-amerických rytmech.

PS: v soutěži "Big brain" jsem právě dnes zaujal první místo z 6 kamarádů, kteří tuto hru hrají taky. Konečně:) ale je to závislost, vám povím:)

6 komentářů:

Anonymní řekl(a)...

v tom pripade jsem momentalne prvni ja:-P

Ivana:-)

depony řekl(a)...

pcheee:))) tak Vašík je první :) ale i tak ... mi to nedá :)

Venda řekl(a)...

Tak pojď někdy plavat :))

depony řekl(a)...

No to víš, že jo ... :)
A kam?:)

Anonymní řekl(a)...

tlusťochu :-))))))))

depony řekl(a)...

Už jsem se s tím smířil ...dík :)