pátek 27. června 2008

Shaun The Sheep

Shaun The Sheep [v českém znění Ovečka Shaun] je naprostý úlet. Skvělá animace podobně jako Wallace a Gromit či Slepičí úlet, vtipné situace a hlavně ... ovečky, jak je [ne]známe.
Shaun je nejdrobnější ovcí ve stádu, ale taky největší koumák. Občas to vypadá, že má skvělé nápady jako MacGyver a občas skončí podobně jako Pat a Mat. Za pochybení jinak skvělých a nápaditých plánů mohou obvykle jiné ovce - třeba nejmladší "Žužlík":) Majitel celé farmy je zde vlastně jen k tomu, aby si měly ovečky z koho dělat dobrý den, komu by mohly brát jídlo a kdo by jim taky nějak ztěžoval život. Trojice vepřů od sousedství jsou úhlavní nepřátelé v bojích o jídlo. To prostě poznáte okamžitě. A hlídací pes? Standardně jej zastihnete, jak poslouchá walkmana a nebo jak společně se Shaunem vymýšlí, jak urovnat průšvihy, které občas ovce vyvedou. A se slušivou modrou pletenou rádiovkou.
Ať chcete nebo ne, je tenhle animovaný seriál s pětiminutovou délkou jednoho dílu velmi zajímavý, oblíbený a svého favorita si tam stoprocentně najdete:)

Setkání s kuřátky ... nebo Setkání kuřátek s ovcí?

A tady je písnička z úvodní znělky, která svým obsahem vypovídá o všem, co na vás může čekat ... a taky vlastně čeká:) a písnička je celkem vlezlá :)



A já děkuji Ripovi za dodání celého seriálu. Velmi mi zpříjemňuje večerní chvíle relaxace a flákání :)

5 komentářů:

Anonymní řekl(a)...

Shaun The Sheep jsem poprvé objevila letos na Trpasliconu a nadchl mě. Gratuluju k objevu.

depony řekl(a)...

NO já už o něm vím delší dobu ... jen se mi nedařilo jej nikde sehnat ... a najednou ... to mám celé ... a už se jenom bavím :)

Venda řekl(a)...

Tohle se musí pochválit, pravidelně jsem u oveček jedl. A ty kuřátka byla naprosto úchvatná.

Anonymní řekl(a)...

Teda Depony, ty jsi úplná mediální hvězda, jsem tě viděla mluvit ve spotu o Queer Parade...:)

Anonymní řekl(a)...

Versaute Amateure

Sexcam Amateur Fotzen

Amateur Dominas