pátek 21. března 2008

Jaro je tu!

To se pozná. Venku je aprílové počasí, protože jednu chvíli sněží, pak svítí sluníčko, pak prší, potom sněží, jeden cyklón následuje druhý, každý s jiným, poměrně sympatickým jménem. A taky se hromadí svatby, porody, námluvy, zásnuby, registrace ... a to bych nebyl já, abych nebyl zase něco extra.

Ve středu mi přišlo emailem oznámení o svatbě mé nejlepší kamarádky. Asi trochu ze závisti, trochu z toho, že ona je ta šťastná, mi bylo líto, že mne tohle nejspíš nečeká. Svatba není vždy zárukou toho, že ti dva budou spolu spokojení a šťastní až do konce jejich života nebo života téhle planety [jen Bůh ví, kdy ji čeká konec]. Přesto je to něco víc ... něco, co by mělo mít hloubku. Jsem pozvaný na další svatbu a stále doufám, že těch pozvání bude s přibývajícím časem přibývat.
Kdo bude další? :)
Mám svatby rád. Jako host, samozřejmě. V naší rodině jsou svatby obvykle příležitostí, kdy se potká celý klan a já mám možnost se opět vidět s těmi, které jinak potkat nemohu. A navíc, jsme vlastně hrozně veselá rodina, takže i ty svatby podle toho vypadají. Nenudím se.
A já jsem sám. Zvolil jsem cestu menšího odporu ... což netvrdím, že je dobře. Divně se o tom píše, tudíž to nebudu dál pitvat. A jede se dál. Jen nevím přesně, kam.

4 komentáře:

@fialajakub řekl(a)...

Opravdu? Byl jsem tak rad, ze za tveho spolucestujiciho a doufal jsem, ze ma zakoupenou jizdenku snad nekam dal-- Je mi to lito, ale nedavej prosim klic od kupe do zamku... Nech toho sympataka, ktery na pristi stanici nastoupi nakouknout, usmej se a odpovez: Ale samozrejme, prisednete.
Pusu Max

Anonymní řekl(a)...

To je mi líto, ale nevěš hlavu. Ten pravý ještě určitě přijde!

depony řekl(a)...

Je možné, aby ten můj spolubydlící popletl místo výstupu a uvědomil si to až ve chvíli, kdy se vlak rozjel a on ho ještě stihl? Uvidíme, jak to rozdýchá ... díky :)

Anonymní řekl(a)...

Máš pravdu, jaro se projevuje zvýšenou frekvencí zadávání se. I já se konečně zadala. O to víc mě mrzí, že Ti to nevyšlo... ale neboj, zas bude líp.