pondělí 17. března 2008

Život na zálohy! Nebo na splátky?

Tahle paušalizace!
Jsem unavený. Vlastně už od 18. února jedu vkuse každý den pracovními povinnostmi. To nejednoho unaví. Usínám ve stoje, když držím "basu" ve frontě u pokladny. Káva se stala povinnou součástí mého každodenního života [a to jsem si před rokem ještě naivně myslel, že se to bez ní dá zvládnout. Bohužel se to mnohdy nedá zvládnout ani s ní.] Huntuju si žaludek tímhle kofeinem. A nebo si dopřávám pořádné dávky teinu. Nejspíš podvědomě si uvědomují, že kofein je účinnější. Možná to tak skutečně je.
Ale nestěžuju si. Jen zde sděluji své dojmy z těchto prožitků. Jsou neurčité, trochu rozpačité. Chtěl bych mít sílu na čtení. Kamarád mi zapůjčil sbírku povídek od Neila Gaimana - Kouř a zrcadla. Má to hloubku, vtip a taky mrazení v zádech. Kouzelný relax.
O víkendu jsem ztratil chuť k jídlu. Je fakt, že jsem obsah lednice, který podléhá krátké záruční lhůtě musel vyhodit. Když prostě dojdete o půlnoci domů a vidíte tu "vanu", kterou vidím já, když si sundám tričko, tak vás prostě jakákoliv chuť k jídlu přejde. Tudíž nezbývá než předejít samovolnému vzrůstu nové rasy a civilizace [plíseň umí divy] a všechny prošlé potraviny vyhodit. Naštěstí jsem toho nikdy ve své ledničce neměl tolik, abych si zoufal, že jsem vyhodil tolik peněz oknem [respektive odpadem]. Takže teď šlo k šípku jen 5-denní mléko, jehož 5-denní záruka skončila před 10 dny, půlka oloupané cibule, 4 krajíce šumavského chleba a jogurt, jehož hliníkový obal naznačoval, že pod ním nejspíš zanedlouho dojde k masivní erupci, která bude mít za následek vznik nových světů a zničení toho stávajícího.
Dnes jsem si v práci udělal instantní hrachovou polévku. Bohužel i ta už byla po "splatnosti". Takže namísto spokojeného poobědového relaxu u školení jsem musel odbíhat na wc s nevolností.
Prostě, dneska mě to v práci hrozně bavilo... a baví. A spánek v nedohlednu...

6 komentářů:

Klaroušek řekl(a)...

To Tě docela obdivuju,že koukneš na své břicho a nechceš jíst... Mě toto nějak nepomáhá, hlavně v konzumaci čokolády.
A na Tebe zabírá kafe? Já jsem se na něm poslední dobou stala taky závislá, ,ale stejně se mi po něm chce spát, což mě fakt štve. Ikdyž jsou dny, kdy si připadám, že jsem šíleně naspeedovaná, ale to je jen zřídka:D

eM řekl(a)...

Kdybys viděl mě... S hrůzou jsem si před pár dny přiznala, že mi na břiše přibyla další pneumatika... Jsem z toho pološílená :o)

Chtělo by to chlapa - pro nás pro oba - ti většinou dokáží divy [a to často aniž by o tom tušili :o) :o) :o)]

depony řekl(a)...

Klárko, není co obdivovat ... teď je spíš důvod plakat, že jsem to nechal zajít tak daleko ... :)
Ale kde vzít teď tu energii na to, abych ještě mezi jednou a druhou prací mohl jít plavat nebo lozit po stěně, či chodit na spinning?:)
Když už teď natvrdo usínám při školení tak, že ani ve škole jsem takhle nikdy nespal.

Mo., jo, to chtělo ... ale až tak za měsíc, za dva. Já se potřebuju trochu zregenerovat, v práci se to snad taky už nějak uklidní a já budu mít čas ... třeba i na sebe:)
A buď vděčná za pološílenost ... já byl dneska šílený ... :)) téměř nepříčetný:)

eM řekl(a)...

Checheeeee :o) :o) :o)

Anonymní řekl(a)...

Pneumatiky značky BARUM nemají konkurenci. Takže značka DEPONY je z trhu nevytlačí!

depony řekl(a)...

To nemá a ani nikdy neměl depony v úmyslu ... anonyme:)