pondělí 28. ledna 2008

Ve znamení velkého úklidu

Čekal nás s Kačenkou nelehký úkol. To vše, co vyplňovalo volný prostor v mém pokoji, bylo potřeba zdecimovat, uklidit, roztřídit, uložit do komínků. A hlavně, odstranit momentálně z vybrané oblasti.


Uznejte, že práce bylo v mém "malém" pokojíčku víc než na kostele ... a tak jsme se do toho vrhli vcelku s chutí [vidina oběda byla příjemným hnacím motorem:)].

Kačenka vytáhla z rohu pokoje koberec a před slavnostním položením na již vysáté a uklizené parkety s ním zapózovala. Bylo to velmi vkusné :)

A konečně jsme vše zdárně dokonali. Koberec položen, pokoj mírně přestavěn, věci dány na svá místa a výsledek? Mrkněte sami ... :)

A po náročné práci, která v podstatě vypadala jako neproveditelná, přišel oběd a zasloužený odpočinek :) A odpočívalo se hezky ...vážně.

Ende. [to be continue ...]

6 komentářů:

eM řekl(a)...

Nevím, jestli jsem ti to říkala, ale máš pěkné stěny :o) Něco obdobného bys nalezl u nás v obýváku :o) :o) :o)

@fialajakub řekl(a)...

proste super :-)

Bára řekl(a)...

nebudes na ty steny veset nejakou vyzdobu? me to z tech fotek prijde takve hrozne prazdne

depony řekl(a)...

Mo., myslím, že jsi mi tuhle informaci říkala :) a rozhodně si toho vážím, že máte podobný vkus :) tahle barva se mi totiž hrozně líbí:) ten pokoj je tou barvou takovej ... teplejší:))

Maxíku, kdyby sis furt nevymýšlel :) a už můžeš taky přijít na návštěvu:)

Jasně, že mám v plánu tam něco dát ... výzdobu ... chci hodiny, nějaké obrazy [nebo spíš obrázky] a taky nějaké poličky a podobně:)

Anonymní řekl(a)...

Ludíku, máš stejnou postel jak já :))
akorát já jsem ji rozvrzal, tak snad nebudeš mít s Jiříkem stejný problém :D

Anonymní řekl(a)...

Pěkné fotky. Hele, seriálový závisláku, na konci ti chybí d :)