úterý 6. listopadu 2007

V pracovním nasazení

Studijní povinnosti se na mě valí jako lavina. Do pátku mám mít odevzdány již 4 seminární práce. Bohužel situace a nedostatek volného času tomu chtějí, abych neměl úspěch v tomto oboru. Mám napsat rozbor k novele, která není sehnatelná, o Aristotelovi se mi v noci i zdá, bibliografickou rešerží zcela jasně nevím, co přednášející myslel a rozbor venkovské tragédie Maryša mi zabere taky nějaký čas. Navíc v Bille onemocněla pokladní a doma na mě tlačí, ať jim tam pomáhám. Tak jsem na další tři dny zamluvený dopoledne na pokladně. Teď musím do divadla ještě napsat dva články, nachystat podklady pro poslední Bulletin v tomhle kalendářním roce a ještě u toho chci fungovat společensky. Ale jak? Zítra navíc ... jdu na svůj první pracovní pohovor. Zkusím štěstí u VltavaStores.cz. Mohl bych pak praštit s Billou, navíc bych to měl dva bloky od baráku a 3 zastávky šalinou od divadla, takže má to víc výhod. Leč splňuji-li jejich požadavky, to se ukáže. Jsem hrozně nervózní. Nevím, jestli mám být sebevědomý nebo skromný. A když budu chtít být přirozený, budou se ve mě bít obě tyhle vlastnosti a akorát dojde k nějakým trapasům. Držte mi pěsti.

9 komentářů:

Anonymní řekl(a)...

Jaždou knihu lze sehnat, jen to chce trochu chtít.

Anonymní řekl(a)...

Nic není zadarmo,jenom si vzpomeň na ty Tvoje povýšené tlachy na adresu JAMAků...

Anonymní řekl(a)...

Přihlaš se do jamácké knihovny, tam je skoro všechno. A při pohovoru zlom vaz!

depony řekl(a)...

Co mají společného údajné "povýšené tlachy na adresu jamáků" s tím, že nemám teď kde sehnat jednu knížku? :)
Pleteš páté přes deváté ... :)

depony řekl(a)...

ronny, jenže ta knížka není z divadelního oboru .. je to novela ... a mají ji v MZK, ale jen jednou a ta je zapůjčena :)
tak si tady nejspíš zařídím možnost nechat si vyhledat požadovanou literaturu přes známé ... :) i k tomu by se blog hodil :)

@fialajakub řekl(a)...

drzim palce!! neprestavej!! jsi schopny a mas na to!! :-)

Anonymní řekl(a)...

jak jsi dopadl s pohovorem...??? :-)

Anonymní řekl(a)...

Ale v knihovně JAMU je i beletrie, a to někdy opravdu vzácná! Krom toho na ni není takový nával jako v MZK. A ne že bys to měl z divadla daleko, že?;-)

Anonymní řekl(a)...

to snad nemyslíš vážně ? tvoje povrchnost a lenost je už opravdu zarážející. Nechceš ještě po někom aby ti ji půjčil a donesl až do divadla nebo domů přímo pod nos ? Všechno se dá sehnat, jen to chce chtít, jenže tohle slovo ty vůbec neznáš. A ještě něco kdyby jsi všechno nenechával na poslední chvilku, pak stěžuješ, fňukáš, že nic nestíháš a dopadl jsi, tak jak dopadl. Jsi spokojený sám se sebou věčný studente ? :-)