středa 14. listopadu 2007

In memoriam

V pondělí 12. listopadu léta Páně 2007 v odpoledních hodinách místního, středoevropského času, v prostorách mé oblíbené kavárny PoDobrazy nadobro skonal můj milovaný ... adaptér k notebooku. Stalo se tak náhle, trochu očekávaně, přesto v naprosto nevhodnou dobu. Mám na něm uložené materiály na dvě seminárky, jednu hotovou seminárku a hromadu kontaktů a všeho možného. V podstatě teď nemám nic. A za chvilku dojde na "zúčtování ve škole a obávám se, že já budu nemilosrdně eliminován.
Rozloučení proběhlo následující den.
Labuť by na mém místě umřela do týdne žalem ze smrti svého druha, leč já neváhal a šel zjišťovat, nakolik by mne přišel adaptér nový. Je to komické, jak se vždycky něco po*ere v době, kdy nejsou žádné peníze nazbyt. Údajně ten nejlevnější je za 1800,- v Cypexu [ale nevěřím jim ... tam jsou drazí i v obyčejných pouzdrech na mobily].
Vyhlašuji tedy kampaň a pátrání po ... adaptéru k notebooku HP Compaq nx6110. Případné zapůjčení na dobu určitou [dokud nedostanu výplatu] bude po zásluze odměněno. Díky!

7 komentářů:

Anonymní řekl(a)...

Ano, já se nedávno rozloučila s baterkou mé Toshibky. Její skon byl pozvolný, přesto bolel a bolí stále. Upřímnou soustrast.

depony řekl(a)...

hjééé ... Teke ... prosím ... mohla bys mi, prosím, zapůjčit v knihovně FF novelu od Bruce Chatwina - Utz? Dostaneš za to něco dobrého :) A navíc bys mi pomohla :)
a i Tobě upřímnou soustrast...

Anonymní řekl(a)...

Pokud jde o ten adaptér, tak bych Ti třeba mohl nějak pomoci, takže se ozvi.

Anonymní řekl(a)...

Milý anonyme, jde jenom o adaptér ... :) notebook se tváří, že funguje a je životaschopný:)
jen se dá těžko ozvat někomu "anonymnímu" :) tak píšu sem, páč jinak nevím, kam se ozvat:)

eM řekl(a)...

Hele, Lu, hoď se do klidu... Mně odešel do věčných lovišť celý kompík... Po šesti letech společného života jsem se s ním rozloučila se slzami v oku.. je tomu snad tři týdny...

[a stále mi přesto zaclání na stole a práší se na 3měsíce starý širokoúhlý 19placů velký display :o) :o)]

Anonymní řekl(a)...

Problém je, že tam mám seminárky, podklady pro seminárky, filmy ... a v podstatě je to moje jediné spojení se světem, když nejsem v práci ... help meeeeeee! :)

Anonymní řekl(a)...

mam univerzalni adapter k notasum... nekolik nastavcu... jestli chces, pujcim... (zadna kvalita, ale fungujou)