úterý 18. září 2007

Divadlo krutosti live

Jak se říká: "Na posraného i hajzl spadne!", věřte tomu, že to tak prostě je. Mám důkaz! V poslední době se na mě valí jeden "průser" za druhým. Co nadělat? Některé laviny, které na vámi visí už příliš dlouho, jednoho dne prostě musí dát průchod svým "pudům", pokud by se dalo říct, že něco takového jako "lavina" má pud, a uvolní se a padá a padá ... až dopadne na vás, zasype vás a mnohdy se v tom všem ztratíte a může dojít i k tomu, že v tom utonete.

Objevilo se pár problémů s bydlením. Něco jako, že když si za měsíc vyděláte málo peněz a máte nakoupit hodně věcí [vybavení bytu], že to v podstatě nejde moc dohromady. Nabízí se možnost mít spolubydlící/ho, což by celkem zásadně vyřešilo můj problém, ale pak by vyvstal další problém - ztráta soukromí. A to je pro mne celkem hodně podstatné.

V práci se objevilo několik zásadních problémů, které jako jedinec asi těžko můžu vyřešit. Proto jsem dospěl k názoru, že když nemůžu mít příjemné kolegy, seženu si příjemné "podřízené", kteří by mi dodávali energii a chuť pracovat někde, kde to v pohodě není. První část konkurzu proběhla v poněkud hektickém sledu, přesto musím říct, že se objevilo víc na první pohled fajn lidí než jsem čekal. A jejich odhodlání se věnovat "obyčejné" práci uvaděče mě aspoň povzbudilo. Jsem zvědavý na dnešní den. Ale vybrat z toho omezený počet lidí je problém.
V druhé práci se objevily stížnosti na to, že jsem prý nepříjemný. Tak jsem dostal omezení, že nemám dělat na akcích a koncertech. KONEČNĚ! :) Mám z toho radost, ale mrzí mě, že si někdo stěžoval na mé chování, přitom pochval na mou hlavu dopadá vždycky víc. Tož to nějak musím přežít.

A v tom všem marastu se neustále plácám v rozporu, který je nevyřešitelný už odpradávna. Zda může zvítězit rozum nad citem [někteří to považují za chtíč - sexisti jedni!]. Láska je krásná věc, ale moc praktická asi není. Praktická pro praktický život. Chtělo by to lepší vyhlídky do blízké budoucnosti. A život by byl tak krásný. Škoda :)

5 komentářů:

Anonymní řekl(a)...

To je v pohode v te praci. Casem si vybudujes image sociopata, ziskas vlastni pracovnu (zhruba tak, ze odtam budou postupne eliminovani ostatni lide), postupne se propracujes az ke stavu, ze se te nekteri budou bat i potkat, obecne vsichni se ti budou vyhejbat.

Znam z vlastni zkusenosti. Libi se mi to :o))

Adarhaz řekl(a)...

1. praktickej zivot fajn, ale...:-)
2. nemuzes bejt u kazdyho ten fajn, fuckt ne... (!)

pic

Anonymní řekl(a)...

ty ses nepoucitelnej

depony řekl(a)...

Jani, co jsem zase jako udělal špatně?

adarhaz - jasně, znám to pořekadlo, jímž oplývala Babička - "Není na světě člověk ten, aby se zalíbil lidem všem." A chápu, že nesednu každýmu ... ale ...

Adarhaz řekl(a)...

v tomhle neni "ale"... pochop to... chceš přednášku?:-) ale však to musíš vědět sám, ne?