pátek 6. července 2007

Ručně stručně

Posledních pár dní je pro mne těžké si zajistit nějakou společnost na volné chvíle. Je pravda, že díky téměř dvouměsíční dovolené mám toho volna moc, ale neřekl bych, že jsem tak náročný, abych vyžadoval někoho po svém boku čtyřiadvacet hodin denně. Zjistil jsem, že lenost mě nebaví, ale velmi snadno se jí dá podlehnout. Brigáda, kterou mi měla sehnat teta, nevyšla, mají plno. Už tolikrát jsem vytýkal mým rodičům, že si za ta léta mohli pořídit vlivnější známé, aby pak třeba svého syna mohli někam šoupnout na léto na brigádu. Přemýšlel jsem, že se optám v nějaké mé oblíbené kavárně, zda nemají volné místo, třeba u mycího pultu. Já prostě potřebuju něco dělat.
Měl jsem původně odjet na pár dní do Prahy, následně do Klatov, ale nakonec změna plánů způsobila to, že nejedu nikam. Celou svou dovolenou tedy nejspíš budu trávit v Brně. Krásné prázdniny! Naneštěstí ani vyhlídka stěhování v dohledné době nevypadá nejlíp. Známý, po kterém bych se měl do "nového" bytu stěhovat se ne a ne ozvat a čas běží. S takovou asi zůstanu u tety na furt!
A aby toho nebylo málo, tak bratr začal zase blbnout, jeho "kvartální útoky mozkožrouta" z něj opět udělaly nesvéprávného jedince. Tudíž vtípky o tom, že v rámci nutnosti peněz by mi zastavil něco z mé sbírky DVD, mi dělají těžkou hlavu, protože to není kam ukrýt. To je tak, když bydlíte s debilem.

3 komentáře:

Anonymní řekl(a)...

tyvole, normalne ti zavidim. bud doprdele RAD ze NEMUSIS nic delat, nic te furt nikam nehoni a premyslis, s kym bys tak asi moh nekam vyrazit. [sorry, muselo to ven]

depony řekl(a)...

No :) já to beru, že mi závidíš ... já rád chodím s někým ven, ale když pak není za co, je to celkem na hovno :) no ne?:)

Adarhaz řekl(a)...

Janina: já ma času taky hafo, ale když člověk nechce bejt sám, tak všichni v práci a to je celkem drsný, ne? nebo maj pak po práci, ale jsou utahaní (logicky), takže většinou se vidíme o víkendu...
brr:-))