středa 11. července 2007

Look at this

Byl jsem se podívat na můj potencionální byt. Počáteční nervozita, protože téměř vždycky očekávám něco jiného, opadla a já měl celý den na to, abych přemýšlel o výhodách a nevýhodách přestěhování se. Peníze, zabydlení, co všechno s sebou, jak to protřídit ... ale jak mi vlastně asi bude samotnému? To ukáže čas.
Byt má jeden velký pokoj, menší chodbičku z "chodby", po levé straně wc se sprchovým koutem, následuje kuchyňský koutek a potom obytná zóna, větší než můj dosavadní pokoj. V krásné krvavě-vínové barvě. Bohužel je ve čtvrtém patře bez vymoženosti zvané výtah [maminka opáčila, že mám mladé nohy, tak co si stěžuji]. Děsivé představy pro situaci stěhování. Tudíž hlavně žádné almary! Ikea to jistí :) Ale dál se uvidí :)
Každopádně jsem se rozhodl říct ANO této nabídce. A doufám, že budu dostatečně výdělečně činný, abych to své "soukromí" utáhl. A pro zvláštní příležitosti, jako jsou Vánoce, narozeniny a svátek bych si prosil nějakou praktickou věc domů :) To víte, než si našetřím na nový domov, to bude chvilku trvat :))

3 komentáře:

Anonymní řekl(a)...

Gratuluju. 4. patra se neboj, nikdy si na tu výšku nezvykneš, ale trénink je to dobrý. Vím, co říkám. :-)

Anonymní řekl(a)...

potencialni. gratuluju [maly krok pro lidstvo, ctyri patra pro depku! ani nevis, jakou mam radost, woe]. zvu se uz ted a rekni si co ti mam donest :-)

Anonymní řekl(a)...

Gratuluju k novému bytu, Ludí. Já chci takýýýýýýýýýýýýýýýýý! :D