čtvrtek 12. července 2007

Barvou naplno

Došlo k situaci, na kterou jsem již nějakou dobu narážel. Několik nemístných poznámek o mých šedinách v pětadvaceti nakonec zapůsobily na mé "ego" a já se rozhodl, že je potřeba s postupujícím genetickým "darem" po otci něco udělat. Zvolil jsem světlou. Vlasy a onen chemický přípravek plný odporností, jenž páchnou na hony daleko a dávají okolnímu světu najevo, že se jedná o skutečně velký neřád, si nejspíš moc neporozuměly, tudíž z toho vyšel - světe drž se - takový zrzavý blond.
Ve městě jsem následně potkal Silvu v hrozně slušném oblečení [promoční záležitosti ještě dlouho nebudu muset řešit], tak jsem se raději ostudně schoval, hned potom prezi a pak jsem se celý zahalil do mikiny s kapucí.
Ale beru to tak, že změna je život a tak měním nejen bydliště, sousedy a částečně práci, ale taky barvu vlasů. Kdybyste se náhodou chtěli od srdce zasmát, stačí říct. Objednal jsem si svůj první [shodou okolností je i nový] digitální foťák, díky němuž teď budu skutečně na pomyslném finančním dně, ale budu si moct vyfotit vše, co cestou domů nebo do práce, v práci či doma nebo kdekoliv jinde potkám. Takže pak budu moct vyfotit i sám sebe. Těšte se! :)

PS: Jediné štěstí je, že se nepotkám se svým otcem. By ten druhý infarkt z mého zjevu nejspíš nepřežil. Ale co na to řekne maminka? Toť ve hvězdách :)

19 komentářů:

Anonymní řekl(a)...

Depony, Ty jsi tedy číslo! Zdá se, že věnuješ svému tělu více pozornosti než své duši - ach jo!

Anonymní řekl(a)...

A alespoň o tom nemusíš nic psát, o takových intimnostech gentleman obvykle nehovoří!

Anonymní řekl(a)...

Trochu jsi mně zklamal!

depony řekl(a)...

jojo ... je to tak ... jsem skrz na skrz prohnilý, sebestředný a má duše je černá jako saze.
A zklamal jsem jen trochu? To je fajn, vybavil jsem si možnost, že jsem Tě, pane/paní anonymní, mohl zklamat mnohem víc než jenom trochu :)
Přesto děkuji za komentář :)

Anonymní řekl(a)...

bez se vycpat anonyme, barva hlavy je dulezita ;-) depko, dneska se mne o tobe zas zdalo [totiz ze ti volam abys snama jel do zoo], sup sup stehuj se at muzu prijit na navstevu :-)

depony řekl(a)...

Jani, of course, jakmile se trocháč zabydlím, jsi na seznamu pozvaných na čestném místě:)
jen se ještě musím přestěhovat ... což mi připomíná, že bych se měl asi začít balit, páč toho všeho mám hodně:) hlavně hodně DVDček :)
A až půjdete do ZOO, dej echo ... jdu s váma:) sice už to tam znám, ale společnost, když je jiná, zajišťuje mnohem víc zážitků :)

eM řekl(a)...

Já mám hlavu [téměř] černou. Z některých úhlů pohledu :o)

Anonymní řekl(a)...

Tak to su moc zvědavý na sobotu.. Teda jestli vyjde. Snad jo. Chtěl bych tě vidět jak v tom vypadáš..:-)

depony řekl(a)...

Nebudeme přeci soudit lidi dle barvy vlasů, no ne? Stačí, hodnotíme podle barvy pleti, národnosti, sexuální či politické orientace :)

depony řekl(a)...

Ehm, právě jsem se podíval do velkého zrcadla v celkem dobře osvětlené místnosti a dospěl jsem ke konečnému názoru ... Hitler by ze mě měl radost.
Sakra! :)

Anonymní řekl(a)...

Ach jo.

Anonymní řekl(a)...

Takže.. budu z tebe hodně na větvi nebo to není až tam hrozné? :)

depony řekl(a)...

Takže ... se mi nejspíš budeš smát :) takže to jistí kšiltovka nebo kapuce :) jen doufám, že nebude takové horko jako teď :) bych se v tom upekl :)))

Anonymní řekl(a)...

Chci vidět foto, moc moc prosííím.. chci se taky zasmát :))))

depony řekl(a)...

Jasně Barčo, škodolibosti není nikdy dost, co?:)) Ale kdyby se Ti náhodou zdála hladina škodolibosti kriticky nízko, vydrž do příštího týdne, to by mi měli doručit foťák :) tak to budeš mít nově z nového :)

Anonymní řekl(a)...

Pořád se smějou všichni mě. Ta bych se ráda jednou pokochala já nad ostatními. Nic jiného v tom není, fakt :o)
Beru tě za slovo a příští týden čekám mail s tvými fotkami. Jaký foťák si to pořizuješ? :)

Anonymní řekl(a)...

Jo.Jaký foťák si to poziřuješ? To chci taky vědět. A udělej si prosím profil na www.flickr.com .PS:Nebudu se smát..

depony řekl(a)...

foťák, až ho budu mít v ruce, tak vám ho ukážu:) do té doby je to moje osobní tajemství:)
smát se mi můžete, já se budu smát zase vám:) uvidíme, kdo to dýl vydrží :)) [viď Barčo?:)]

rycharde [já to "y" v tom jméně taaak nemám rád :)], a k čemu jako to?:) Je i český server http://rajce.idnes.cz ... tak proč se stahovat k cizákům?:)
Ale shodou okolností jsem se tam dneska, vlastně už včera, díky janině zaregistroval ... pod přezdívkou "deponyho", protože nějaká můra už nick "depony" obsadila :(

Anonymní řekl(a)...

Osobně ukážeš? Tak to chci vidět, pokud se teda náhodně neobjevíš na podzim u nás na vinobraní a já do tebe nevrazím, kterak oburčákován či ovíněn objímáš sympatického pikolíka z nedaleké restaurace, ležíce nepohodlně ve škarpě mezi odpadky. V takovém případě bych se ti ovšem zdaleka vyhnula, pořídila pár kompromitujících záběrů a těmi tě následně vydírala :))