pondělí 4. června 2007

Warning! Unemployment !

Teta dala v práci výpověď. Je to fakt, se kterým nikdo nic neudělá. Pravda, že v práci s ní chtěl její šéf dělat čachry machry, ale ... A co z toho všechno vyplývá? Hromada komplikací, která se budou valit a valit a budeme v háji. Začíná bít na poplach!
Především to znamená, že teta bude pořád doma. Takže žádná pohodka dopoledne, kdy si můžu doma dělat skoro co chci. Ve chvíli, kdy bude doma, je jasné, že bude hodně koukat na televizi, spát a uklízet. Na čemž by nebylo nic špatného, kdyby neuklízela můj a bratrův pokoj [jakékoliv výmluvy její počínání, že nám leze do soukromí, padají podobně jako hrách na zeď]. A hlavně, bez práce nejsou koláče ... ale především peníze. Peníze na zaplacení nehorázného nájmu. A tak se bojím, že zůstaneme na dlažbě. Krásné vyhlídky! :(
Ale teta nemá strach ... "začíná letní sezóna a to určitě někde jako servírka sežene práci". Bohužel asi nevidí fakt, že servírka fakt nemá moc velký plat [ne, že by teď měla extra velký plat, ale šlo z toho zaplatit celkem dost věcí], a navíc nevím, kde bere jistotu, že ji budou chtít.

PS: Pokud by někdo z vás věděl o bydlení [ideální by byl volný pokoj, kde bych mohl být sám se sebou, klidně i dvoulůžkáč], dejte mi vědět. Díky. Jdu hledat o to intenzivněji.

2 komentáře:

Anonymní řekl(a)...

Hodne stesti pri hledani, uz je na cese. Myslim, ze si usetris nejaky ty nervy a nebudes muset delat hot dog au pair:-) Pa.

Anonymní řekl(a)...

Hoj, hoj... Ty hledáš přímo jako byt celej sám pro sebe? Nebo by ti stačilo bydlet jako s někým...? Jako spolubydlící nebo tak něco???

e-mail: Cornflakeg@gmail.com