pondělí 25. června 2007

Metrosexual_vs_Homosexual

Ne vždycky je dobré znát názory lidí. Terénní výzkumy občas odhalí, že větší magoři jsou ti, kterých se dotazujete než ti, o kterých se bavíte. Jako například v "tématu dne" Metrosexuál versus Homosexuál. Video je skryto pod nejtrapnějším citátem roku "JEŠTĚ SE NENAŠEL, ABY SE NEVEŠEL". V záběru několikrát můžete shlédnout jednoho typického metrosexuála [zkráceně metrouš - možná není náhoda, že velmi podobně zní slovo "teplouš"?] z Brna, jehož fotky jsou i na Belami [nejen Trojovský živ jest akty:)].

A jaký může být [a obvykle je] takový metrosexuál [dle přiložené fotky jsem udělal menší sociologický výzkum:)]:

Obvykle metrouši nosí naušnice ve stylu David B. - tuto podmínku muž na fotce splňuje ...
Vyholené podpaží.
Obvykle aspoň mírně vypracovaná postava nebo naopak velmi hubená a rachetická - na obojí se dá navléct uplé tričko a vypadá to dobře - na svalouších líp :)
Návštěva solárií či opalování se na přírodno během léta - snědá kůže dodává víc náruživosti v očích ostatních - kdybyste byl Ital, máte vyhráno:))
Spotřeba gelu na vlasy zde převršuje průměr na jednu hlavu asi 20krát - vlasy musí trčet nebo být naopak ulízané- prostě z metrouše musíte mít pocit (a on sám ze sebe taky), že je od přírody dokonalý [ne každý to za dokonalé považuje:)]
Nějaký přívěšek na krk, bižu, vojenské známky, stříbrné řetězy, prsteny - metrouš musí dát najevou, že není žádná socka
Značkové oblečení - viz předchozí nesockoidní vzhled:)
Jasná je depilace chloupků, které nejsou pro metrosexuální vzhled dobrou vizitkou - takže jsou metroušci obvykle holátka, trhají si i obočí, pravidelně se holí zcela hladce, jen výjimečně mají bradku, strniště. Vousy a knírek jsou nepřípustné:)) kotlety obvykle přijatelné.
PS: A navíc - metrosexuálové jsou velmi často využíváni k focení :)) páč jsou "líbiví":))

A to je všechno ... můžete se mnou nesouhlasit, vést sáhodlouhé debaty, rozpory a rozepře, ale to je asi tak všechno, co s tím můžete udělat :)

8 komentářů:

Anonymní řekl(a)...

NO - TY - VOLE!!!!! ten je teda.

Venda řekl(a)...

Příšerný video. Jen co je pravda.

Anonymní řekl(a)...

Rikam furt, ze chlap, kterej si placa na palici lubrikant a depiluje si nohy, ma prinejmensim krizi identity. Narozdil od homosexualu se na metrosexualy divam s ryzim despektem a opovrzenim coby na nacancany odpad. A dobre zjevne delam :o)))

Unknown řekl(a)...

To Egi : nejsem metrosexuál ani homosexuál. Nohy si holím - dělám závodně silniční cyklistiku. Že bych měl krizi identity mě vůbec nepřipadá. Jinak zajímavý názor.

eM řekl(a)...

Honza: Cyklisté a plavci... U těch se to očekává,tak se tu nerozčiluj. Jemné nohy cyklistické jsou fajnový :o) :o)

Anonymní řekl(a)...

Honza - ano, vyjimky jsou. A domnivam se, ze se to da dost casto poznat opet na prvni pohled. Treba by ti na lubrikovane hlave spatne drzel ten kokosak :o))
A neboj, i ja mel asi trikrat depilovane nohy, z toho jednou i ruce a dokonce i oboci. Pravda, trochu neumyslne. Pro priste si budu pamatovat, ze zkratka pres ohen o rozsahu mensiho pozaru neni nejlepsi ... :o))

Anonymní řekl(a)...

O téhle úchylce jsem se dozvěděla teprve nedávno. Asi tak před měsícem. Můžu říct, že mě děsí chlapi, kteří o sebe pečují víc jak já.. i když.. ono to zas takový zázrak není :D

Unknown řekl(a)...

návod jak být metrosexuál