pátek 29. června 2007

Horoskop?

Dá se věřit horoskopům? Dá se věřit vůbec něčemu tak pseudoexaktnímu, jako je astrologie? Nevím, ale je fakt, že se dívám [nejspíš podvědomě] po znameních lidí kolem sebe, porovnávám, třídím a zařazuji. Snažím se vybíhat štírům, lvům, vodnářům a pannám [vše v mužském podání], podvědomě se obklopuji blíženci, sympatičtí mi jsou váhy, střelci, kozorozi, ryby, plus mínus reaguji s berany a býky a třešničkou na dortu jsou raci, u kterých jsem na tom naprosto zvláštně. To jsou mé osobní postřehy z toho, co vidím, znám a mám ozkoušené. Ale dá se tomu věřit? Podobně mi někdy pokládají otázku přátelé na můj "radar na sexuální minoritu", který v sobě mám. Dá se tomu věřit? Já myslím, že ano, protože jsem se zatím z vyřčených "ortelů" spletl asi jen dvakrát. Ale přitom to žádná extra věda není, stačí mít jen pár archetypů a ty dosazovat do posuzovací rovnice ... [asi to zní divně, ale buzny se většinou navzájem poznají, aniž by se znaly :)]

Dnešní horoskop je pro kozoroha nepříliš pozitivní ... a to je můj poslední den v práci ... copak se může ještě pokazit?
Dostáváte se do stále citově složitějšího období, kdy vysloveně nedobře snášíte hloupé a dvojsmyslné poznámky, které si obvykle k obrovské smůle jejich autora i nesprávně vyložíte.

3 komentáře:

Anonymní řekl(a)...

To abych s tebou dnes radši nekomunikovala :))

Anonymní řekl(a)...

Já všeobecně horoskopům nevěřím, ale jak se koukám na ten můj dnešní horoskop, co jsi tady napsal, tak... to období mám poslední dobou čím dal silnější. :) Takže možná na tom něco bude, ale já tomu nevěřím.

Anonymní řekl(a)...

Coby kozoroha me blizenci uvadeji v silenstvi . .