čtvrtek 17. května 2007

Erupce na Slunci?

Dnešní den byl pro mne víc než obvykle stresový. Začínám upadat do jakéhosi workoholického vakua, kdy mě všechno začíná štvát, rozčilovat a vytáčet.
Začalo to už ráno, kdy jsem zjistil, že mé asi dva měsíce nové tričko má v sobě několik dírek. Zvažuji nechat celou věc prošetřit, protože všechny moje trička mají díry, ale vůbec netuším z čeho. Pásek nenosím a i kdyby, tak u tohohle nového trička se dírky udělaly v oblasti hrudního koše. A já se ptám: "Kdo mi ku*ví moje třička?" Je fakt, že si už s bratrem poznáme jasně, čí tričko koho je, ale musím se přiznat, že bych ocenil, kdyby to bylo obráceně a já měl své oblečení v pořádku. Nákup kvůli doplnění šatníku o nová trička je pro mne noční můrou! Bude to stát fůru peněz.

Jedna moc hezká a podařená erupce :)

V práci mne z nálady dostalo několik naprosto stupidních dotazů, takže jsem ztrácel kontrolu nad sebou samotným a v duchu se modlil, abych tenhle den přežil bez úhony a bez potyčky se zákazníky. Večer už míra přetekla. Bohužel. Nejdřív jsem si vyslechl, cituji: "ať si odnesu ten bordel [z pokladny]!" a pak došlo k incidentu s jedním z návštěvníků, když si do sálu nesl na platu čtyři piva [od kdy je divadlo hospodou?]. Samozřejmě pak díky vlivu vypitého piva chodili [beze studu] na záchod přes jeviště. Po přestávce došel onen pán asi o 15 minut pozdě v mírně podnapilém stavu s kytičkou a se slovy, že to je v pohodě, že mu tam kamarádi drží místo a nebral v potaz to, že bude rušit [mimo jiné velmi chválené] představení. Vytočil mě na tolik, že po skončení představení jsem si na něj počkal a dal mu to sežrat. Bohužel byl již natolik opilý, že mé invektivy dopadly stejně jako hrách házený na stěnu. Naneštěstí ani dnešní večerní návštěva solária nepomohla ke zlepšení nálady. A zítra mne čeká hodně náročný den. Přemýšlím, že bych se nechal hospitalizovat v léčebně - třeba na týden. Vypnout od povinností, lidí, práce ... a třeby by se mi ulevilo. Já prostě začínám asi šílet!

PS: Ocenil bych možnost náhlé změny prostředí, opuštěný ostrov, sluníčko, moře, nějaké jídlo a pitnou vodu. Úžasná představa. Bylo by mi blaze ... aspoň chvíli.

4 komentáře:

Anonymní řekl(a)...

Já se ti za to falešné obvinění omluvila. Neff

Anonymní řekl(a)...

No kámošovi takový denní pobyt v ústavu docela pomohl:) Taky přepracovanost. Jo došly ti ty zápisky na mail?

Anonymní řekl(a)...

Ronny, omlouvám se ... došlo a já ani nepoděkoval. To bylo velmi neslušné. Děkuji za ty zápisky. Ještě jsem se na ně nevrhl, ale udělám to.
Promiň :)

Anonymní řekl(a)...

To je v poho...:) Já jen nevěděla, jestli to došlo. Tak někdy po maturitě bych to mohla dopřepisovat, tzn. za týden. Hlavně ať ti to pomůže!