úterý 24. dubna 2007

Bla, bla, bla

Co chcete pořád vymýšlet k té kolonce "title"? Navíc to vypadá divně, když to vidím - evokuje to v mé představivosti slovo "tihle". A to mi připomíná, že jsem nedávno konečně viděl film Ti druzí. Samozřejmě, že jsem se bál. Bojím se poctivě u všeho, protože nikdy nevíte, kdy na vás vybafne vrah, vraždící panenka, vraždící hmyz, nasraný duch či hladový zombie. Sice je většina z toho jen filmovým výmyslem a s realitou by se tyto jevy těžko utkávaly, přesto nikdy nemůžete mít jistotu. Proto je lepší se bát. Nezachráníte si tím ani holý zadek, když budete v průseru, ale jedna věc je jistá, rozhodně nebudete mezi těmi, kteří hrdinně berou do rukou "plácačku na mouchy", baterku se slabou baterií či nějakou zahradnickou násadu a se slovy: "Haló, je tu někdo?", nebudete vcházet do míst, odkud byste se už nemuseli vrátit živí a nebo celí.
Hádejte, kdo mě dneska volat na výsledky krve, zda nepotřebuji zvýšit svou dávku euthyroxu? Správně, moje hlava děravá opět poodkryla část mé zchátralé paměti ... krize! Ani to, co mám napsané v diáři si nepamatuji :) Takže věřím a doufám, že zítra ráno to klapne.
Mimo jiné se ukázalo, že můj blog stále ještě čte [když mu budu věřit, že ve čtení nemá "áčko":)] ten, s kterým jsem se o víkendu náhodně potkal v Praze. Což způsobilo, že se ozval a dohodli jsme se na setkání u kofoly či jiného nealkoholického nápoje. Musím si dávat pozor, co napíšu - když už jsem dostal kázání z práce, ještě by se mi mohlo dostat nějakého spílání od mých přátel a známých a to už by byl vážně hukot.
A aby toho nebylo málo ... mamince jsem dneska během telefonátu z neznámého důvodu řekl, že když neuspěji u zkoušky "druhé dospělosti" a ani u přijímacího řízení, že půjdu do kláštera ... ehm ...tedy do Prahy. Brala to sportovně. Prozatím. A já se pak vyděsil, proč najednou tak moc uvažuji o změně pole působnosti.
Objevila se možnost [celkem zajímavá], abych se jako "redaktor" účastnil rozjezdu a práci na queer-projektu Boyfriends.cz. Jediný průšvih je v tom, že mi to pozvání došlo v podobě dost nečitelné - email na seznamu si nedokázal poradit s diakritikou přijatého emailu [ale věřím, že chyba je na straně druhé:)] a tudíž mi v poště naházel vedle sebe nahodile písmenka a čísílka a já si můžu vybrat. Moje stížnost na nečitelnost emailu prozatím bez odezvy. Ale jedno je jisté, pokud bych chtěl psát cokoliv o uznávané sexuální menšině, musel bych asi víc chodit mezi lidi. Takže sbohem má introvertnosti :))

4 komentáře:

Anonymní řekl(a)...

Tak za prve, chlapečku, te rozhodne vsichni budem prudit za to, co tu pises a za druhe...proc Praha? Uplatnit se muzes stejne i tady. Mam pocit, ze tys tam o vikendu neco nachal (nevim jak hluboko to saha:-) a kapicku te drazdi jaro, ne?

Anonymní řekl(a)...

No právě ... až mne to udivuje ... v tom nic láskyplného a ani jarního není ... jen mi zcela věcná debata s Matýskem "otevřela" oči ... možná. A třeba bych měl zkusit, jak by se mi v Práglu dařilo ... a dopadnu špatně, tak se vrátím jako "marnotratný syn" zpět domů, kde mne otec [hahahahaha] přivítá a zahrne bohatstvím :)

Anonymní řekl(a)...

:-D ftipalku...

eM řekl(a)...

A z Phy to máš ke mně oběma směry blizoučko :D :o) :o)