pátek 22. února 2008

My new wallpaper

Mánie po seriálu House M.D. mi je blízká. Netvrdím, že sjíždím sérii během jednoho víkendu, kdy nespím, nejím a jenom hltám další a další díly. Ale rozhodně jej lze považovat za součást mé TOP5. A proto nová tapeta ... :)

A pokud se ptáte, proč tam nemám právě Grega House [Hugh Laurie], tak je to asi proto, že Cameronová [Jennifer Morrison] tu prostě vypadá víc sexy ... [jednoduchý a pudový důvod :)] - a navíc se mi to i líbí :)

4 komentáře:

@fialajakub řekl(a)...

:-D jsem rad, ze si alespon obcas a necim zvednes naladu :-) pusu Max

depony řekl(a)...

Už na to budu mít trochu víc času ... právě jsem dočetl Koralinu ... moc se mi to líbilo:) i když kamarádka říkala, že je to hrozně děsivé. ale doporučuji a teď na mě doma čekají objemné knihy jako Harry Potter 7, Jonathan Strange a pan Norrel, Linie krásy, Tobiáš Lollnes ... :) uff ... už se těším:)

a to musím prokládat filmy a seriály:)

Unknown řekl(a)...

Desivy je, ze tu tapetu nemas roztazenou :) Ta seda barva okolo je hrozna .. Ale jak bylo napsano kdesi ve meste: "Miluji sedou, je jako slunce" :)))

Paluuush

depony řekl(a)...

No ... on ten obrázek není tak velkej ... takže když ho roztáhnu, tak Cameronová vypadá, jako by se na ní vyřádila matka příroda ... proto je to uprostřed a šedá ... je taková ... veselá barva:)