úterý 14. srpna 2007

První noc v novém bytě

Uznávám, že jsem se dlouho neozval. Nebyl čas. Mí čtenáři ... tady máte kus toho čtenářského "žvance" :))

Dobrá, mám jich za sebou již víc [to k tomu názvu], ale myslím, že o té první se dá psát hodně, protože to byla moje úplně první noc v bytě, kde jsem já pánem. Jediné, co mi "chybí ke štěstí" je moje jméno v kolonce "majitel nemovitosti". Takže zatím jenom pronájem. Přesto je to mé bydlení. Ta euforie mne doufám ještě nějakou chvíli neopustí, protože jenom díky ní mi nevadí, že zatím nemám žádnou skříň, knihovnu, pracovní stůl, ledničku či vařič. Mám postel, vlastně teď už letiště, takže mne čekají dlouhé hodiny flákání se v posteli ... hahaha ... [to je vtípek, co? Kdybych na to měl aspoň čas], můžu se opláchnout ve sprchovém koutě ... a můžu vlastně cokoliv, k čemu nepotřebuji nic z toho, co jsem uvedl výše.
Můj pokoj, který má splňovat funkci zároveň jídelny, pracovny, ložnice a pokoje pro hosty, má celých 31 m2. Výhled z oken nabízí panoramu střech a domů a nebo nebe ... které je modré, pokud třeba zrovna neprší. Okna jsou situována na východ, takže mne budí sluníčko ráno. Díky bohu, že aspoň někdy sem zasvítí. Čtvrté podlaží je tak trochu nevýhodou, kterou se snažím brát sportovně - třeba se zocelím. A když ne, tak mne během nějakého toho výšlapu po schodech drbne a bude klid. Když vyjdu z domu, po levé straně se rozprostírá velký lužánecký park s hromadou krásných zelených zákoutí a kytiček a mostečků a podobně. Po pravé straně se nachází Náměstí 28. října s takovým menším parčíkem, který taktéž v noci může stát za romantickou procházku, pokud tedy netrpíte strachem ze tmy ... tak jako já.

Tak to jsem já, kdyby jste to náhodou zapomněli:))

V tuto chvíli má mé nové bydlení přezdívku "Drobňák", disponuje postelí, lustrem, záclonami, kuchyňskou výbavou, kterou by mi záviděl nejeden kuchař ... bohužel vaření mne oslovilo asi jako mravenec žirafu - tudíž čistý nezájem - umřu hlady, vidím to před sebou celkem jasně.
A především a to musím zviditelnit, pochlubit se a podobně ... můj byt, konkrétně můj notebook a jeho wireless si rozumí s jednou openwifi, takže mám doma i internet. Není to nic stabilního, nic extra, ale je to. A věřte nevěřte, hrozně mě to potěšilo. Takže teď už jenom ten pracovní stůl, ať u toho notebooku na zemi nemusím sedět jak bezďák a budu naprosto spokojený. A kdo bude mít zájem, rád pozvu na prohlídku.
Případní zájemci, pište se do "komentáře" :))

Dobrou noc!

12 komentářů:

Anonymní řekl(a)...

Když pro mě přijedeš do Žatce, a zase přivezeš zpátky, tak proč ne? Se hlásím na prohlídku. :D :D

depony řekl(a)...

Omlouváme se, ale tyto služby bohužel z provozních důvodů neposkytujeme.
Děkujeme případným zájemcům za pochopení.

Anonymní řekl(a)...

Ahoj,
tak já už jsem se taky těšil a zase nic... páč než já někdy vyjedu do brna tak už budeš v důchodu :-) a já teda asi taky... :-))))))

depony řekl(a)...

Hele Pájo, tak já aspoň dojedu do KLatov, chceš? :)))

Anonymní řekl(a)...

zato ja se hlasim bez podminek, umim dojet sama

depony řekl(a)...

jasně, Jani ... my se domluvíme ... :)

Anonymní řekl(a)...

hele jak se můžeš takhle blbě ptát :-))) kdypak máš namíříno...??

Anonymní řekl(a)...

a preco nehodis na blog AJ NEJAKE FOTKY BYTU? same popisy. v byte fotak nefunguje?

Anonymní řekl(a)...

Já se hlásím nejen na prohlídku, ale i na azyl menších rozměrů :o) :o) :o)

Anonymní řekl(a)...

Ludí, strašně ti to přeju a tímto článkem jsi mi udělal opravdu velkou radost a vykouzlil úsměv na mé tváři!! :-) Myslím, že je to pro tebe krok kupředu, doufám, že se ti bude bydlet skvělé a že ti to taky bude vycházet po finanční stránce. :-)

Anonymní řekl(a)...

Snad tě nezaskočí i můj zájem o prohlídku tvého bytu :-).Zas někdy až budu čekat pár hodin na nějaký srazík.. Co ty na to? Bereš návštěvníky i v takových brzkých hodinách?

depony řekl(a)...

Tož návštěvní hodiny jsou od 10 do 18 hodin :) vždycky, když budu mít volno :)
takže klidně :)