středa 18. dubna 2007

Víkend v Praze

Je to tak. Těším se jako malý Jarda na narozeninový dort. Poslední návštěva matičky Prahy proběhla někdy v listopadu a od té doby nic. Přítomnost v Brně mi sice činí radost, ale upřímně, koho by to bavilo být furt zavřený "doma"? Dnes ráno jsem tedy vystartoval do pobočky Student Agency s mírným časovým zpožděním a vyčkal si frontu na dvě "otevřené vstupenky". Naplánoval jsem si dobu odjezdu do Prahy a dobu odjezdu z Prahy. Vychází to na takovou "otočkovou" akci, ale těším se. Kupodivu se na mou přítomnost těší i několik lidí. Není to tedy se mnou tak marné. Slíbený je oběd s Kačenkou, večerní akce "záwisláků" na nějakém velmi průměrném komerčním place a slibuje to velký zážitek. Neděle alespoň prozatím prázdná - kromě dospávání probdělých hodin. Bude to drahý víkend, ale po tak dlouhé době si zasloužím trochu aktivního odpočinku mimo mé rodné město, ne?
O výsledném víkendu povyprávím zpětně, až všechny zážitky budou za mnou :) - jestli to přežiju.

7 komentářů:

eM řekl(a)...

Co na to říct??? Jen asi - vítej mezi námi, Lu :o)

Anonymní řekl(a)...

Poklade a mám tomu taky rozumět tak, že se o víkendu uvidíme v Praze? Byl bych za tuto možnost velmi vděčný a rád ... kdy jindy bych Tě mohl vidět?

eM řekl(a)...

Nu, Lu, to asi bohužel ne. Budu sice v Praze, ale jen na letišti. Na XP2 se nechystám. Ono to jednou vyjde, neboj, a pak to bude stát za to :o) :o*

Anonymní řekl(a)...

Mohu být upřímný, Mo? Mrzí mě to ... jsem se na Tebe těšil. A co budeš dělat na letišti? Ty někam letíš?:) Mám Ti závidět?

eM řekl(a)...

Taky mě to mrzí, ale víš jak to chodí... Na takových velkých akcích si člověk stejně nemá šanci v klidu pokecat a jen okouní kolem :o*

Ne, nemusíš. Jsem jen doprovod. Závidět [snad v dobrém :o)] budeš moc až v září, snad :o) :o)

Unknown řekl(a)...

TY SI JEDEŠ DO PRAHY A ANI MI NEDÁŠ VĚDĚT!!!???

teda, to ti už nikdy nezapomenu :-)

depony řekl(a)...

Omlouvám se ... nechtěl jsem otravovat svou přítomností. Zapomněl jsem si zajistit program na neděli a ozvat se na poslední chvíli stylu: "hele, jsem tady, nechceš někam zajít" mi vadí, když to někdo dělá mně, tak to nedělám já ani druhým. Většina lidí už má plány a proč je na poslední chvíli měnit kvůli tomu, že depka dojel a nedal vědět dřív?
moje smůla ... :)